Tyskland: Pergoladesign på National Garden Show (BUGA)

Designprosjektet for pergola i aluminiumsskum ble forestilt av vår distribusjonspartner i Tyskland, Thomas Heumann GmbH som spesialiserer seg på eksklusive hager og landskapsinstallasjoner. Målet vårt var å lage en lys- og luftgjennomtrengelig pergolastruktur for skjermingsformål.

Den ferdige installasjonen ble vist som et utstillingsstykke i Heilbronn Bundesgartenschau 2019 Garden Show. Det har vært vårt hovedfokus å skape harmoni mellom fargen på brosteinen og den skinnende metalliske effekten til aluminiumskumskjermen, som ble oppnådd ved dobbeltbelagt fargelegging.

Innenfor materialvalgsprosessen har Aluinvent to-side-åpne (LO2)-versjonen av aluminiumskumpaneler vist seg å være den riktige applikasjonen for å oppnå den forutsatte effekten for pergolaskjermstrukturen. Viktigere er at fordelen med å bruke denne applikasjonen var dens delvis gjennomsiktige fysiske karakteristikk, som gjør den passende å bruke både til skyggelegging og filtrering av lys. Den skinnende metalliske overflaten på aluminiumspanelene ble ytterligere fremhevet av lysforholdene utendørs, og skapte en virkelig unik designestetikk.

Prosjektdetaljer

Sted for implementering: Heilbronn, Tyskland

Prosjektstart: 1. april 2019

Kategori: Utendørsanlegg

Løsning: Pergolastruktur med Aluinvent aluminiumskumpaneler designet og bygget av Thomas Heumann GmbH.

Innovativ skyggeteknologi

Aluinvent to-side-åpne (LO2)-versjonen av aluminiumskumpaneler skaper unik, bemerkelsesverdig estetikk for skyggeløsninger, samtidig som den gir en løsning for varmeabsorpsjon fra direkte sollys. På grunn av dens enestående egenskaper med høy holdbarhet og korrosjonsbestandighet, påvirkes den ikke av værforhold. Dette betyr derfor at det ikke vil være falming eller misfarging, noe som gjør det til et perfekt produkt å bruke i konstruksjonen av landskaps- og hagedesignopplegg.

Vennligst se nedenfor listen over materialegenskaper som gjorde vår søknad om Pergola-prosjektet til en suksess:

  • Gir ly for solen
  • Kan farges, pulverlakkeres, anodiseres
  • Lett vekt, men ekstremt stabil/sterk og bærende
  • Enkel modifikasjon på stedet
  • Kan bøyes på forespørsel, kan produseres for å passe til ethvert mønster, form og funksjon
  • Enkel å lime, skru fikse, kombinere og feste til andre materialer med langsiktig suksess
  • Lang levetid, motstandsdyktig mot værforhold og falming, minimalt vedlikehold som kreves over tid
  • Produsert med et sertifisert system, kvalitetsprodukt

I tillegg til å gi ly mot solen, skaper det flekkete lyset som skinner gjennom panelet følelsen av å sitte under et tre. Med bobleskumpåføringen oppnås en behagelig, naturlig atmosfære uten behov for full dekning og et fullt skyggelagt område under strukturen. Aluinvent står for følgende: lang livssyklus, værbestandig, krever ikke vedlikehold eller maling, falmer ikke eller endrer form.

Skyggestrukturpergolaene – avhengig av spesifikke bestillingsinstruksjoner – kan bestilles i forskjellige dimensjoner, farger, former, med sidevegger eller uten, skreddersydd for hel eller delvis takdekning. Vi anbefaler å bruke Aluinvent aluminiumskumpaneler der målet er å skape mer privatliv med elementer som utendørs installasjoner, skjermer og gjerder, men opprettholde lys- og luftgjennomtrengelighet og ventilasjon.