BMW-stand: Bakgrunnsbelyste Aluinvent fasadeplater som messedekor

I løpet av det siste tiåret har LED-teknologi utviklet seg raskt til å bli den foretrukne løsningen for belysningsprosjekter etter hvert som etterspørselen vokste. RGB LED lar oss bruke et uendelig antall farger for kreative applikasjoner til en overkommelig pris. Dens levetid og effektivitet muliggjør utrolig kreative belysningsinstallasjoner rundt om i verden, nesten uten behov for vedlikehold eller service.

På grunn av det høye nivået av lysstyrke, intensitet og energieffektivitet, sies det å være det mest foretrukne valget for mange lysfagfolk. Aluinvent to-side-åpne (LO2)-versjonen av aluminiumskumpaneler lar lys trenge gjennom – noe som derfor gjør det til det perfekte valget å bruke for bakgrunnsbelyste LED-belysningsinstallasjoner.

Prosjektdetaljer

Sted for implementering: Budapest

Prosjektstart: 17. september 2019

Kategori: Innedørsdekor, messestand

Løsning: Innvendige veggdekorasjoner bakgrunnsbelyst ved hjelp av LED-lys.

S/Alon 2019 Designutstilling – Aluinvent Project Reference

På S/Alon designmessen 2019 ble vi invitert til å ta del i utviklingen av lysinstallasjonsveggen til BMW Wallis. Teamet fikk i oppdrag å lage et design for en veggdekorasjon av aluminiumskumpanel som kan være bakgrunnsbelyst. En del av oppdraget var å skjule alle veggfester og skjøter for å skape et virkelig enhetlig, sømløst veggstykke. Under byggingen brukte vi skruer for å feste aluminiumskumfasaden til konsoll-rekkverkssystemet.

Fleksibiliteten til konsoll-rekkverkssystemet gjorde at vi enkelt kunne tilpasse det til innvendige veggdimensjoner. Dette tillot oss å fullføre installasjonen på et begrenset tidsrom. Ønsket lyseffekt ble oppnådd ved installasjon av RGB LED stripelys, som senere kunne endres til ønsket farge av klienten.